Eclipsi és un punt de trobada i d’intercanvi d’idees, pensaments, identitats i mirades des de diferents punts de vista, on el resultat és quelcom més que la suma dels seus elements i la seva energia.

esolSegons una antiga llegenda, quan el Sol i la Lluna es van conèixer, van sentir un gran amor. Déu va decidir que el Sol il·luminés el dia i la Lluna la nit, obligant-los a viure separats. Quan es van adonar que mai més es trobarien, els va envair una gran tristesa. Déu els digué: “tu, Lluna, encantaràs als enamorats i seràs la protagonista d’hermoses poesies; i tu, Sol, il·luminaràs la terra durant el dia i la teva simple presència farà a les persones més felices”.

ellunaLa Lluna es va entristir molt més amb la seva terrible destinació i va plorar amargament. Aleshores, Déu va crear les estrelles per a fer companyia a la Lluna. El Sol crema de passió per a la Lluna i ella viu a les tenebres de la seva enyorança. Quan és feliç, aconsegueix ser Plena, però quan és infeliç, és minvant. Els homes intentem, constantment la seva conquesta, com si això fos possible. Alguns han arribat a ella, però han tornat sempre sols.

eclipDéu va decidir que cap amor en aquest món fos del tot impossible, ni tan sols el de la Lluna i el del Sol. Va ser llavors quan va crear l’Eclipsi. Avui el Sol i la Lluna viuen esperant aquest instant, aquests rars moments que els van ser concedits i que tant costa que succeeixin. És important recordar que la brillantor del seu èxtasi és tan gran que s’aconsella no mirar al cel en aquell moment, els teus ulls poden encegar-se al veure tant d’amor.