Escoles d’Estiu

esolSempre és agradable trobar i retrobar persones interessants a les Escoles d’Estiu. Aquestes escoles acostumen a ser un espai propici a l’intercanvi d’experiències i d’activitats innovadores.  Malgrat el desgast de tot el curs, encara queden forces per a compartir i millorar la nostra formació docent.

ellunaHe pogut participar en dues escoles on he trobat moltes ganes d’aprendre i de buscar  solucions a les dificultats actuals. La llàstima és que no tots els docents s’apunten a aquestes escoles ni emprenen formacions que ajudin a millorar les competències o a innovar en la seva tasca professional.

eclipEls temes que hem tractat giren entorn de la comunicació humana i les seves aplicacions didàctiques: els audiovisuals, la imatge digital, els entorns col·laboratius, les eines 2.0, les xarxes socials… I la pràctica ens ha portat a corroborar bona part de les afirmacions que fa el filòsof tunisià Pierre Lévy.

Advertisements

One Comment

  1. Com a formadora és una sort compartir la feina amb professionals com tu. Gràcies per participar amb tants altres en aquesta meravellosa oportunitat que suposen les escoles d’estiu i que ens ajuden a transmetre noves maneres d’imaginar l’educació del futur. Certament no hi era tothom però vull afegir la vitalitat i la gran capacitat de qüestionament per la pròpia feina, que vaig veure en la majoria del professorat assistent. Professionals de l’educació que després de tot un curs de feina, m’han tornat a sorprendre amb uns resultats molt superiors a les expectatives inicials.
    Molts ànims per a tot el grup de docents que en aquest nou curs, apunt de començar, treballaran per portar a les aules les noves metodologies i innovacions que ajudaran a posicionar a l’educació en la veritable eina de transformació social que és.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s