La percepció del temps vital i la docència

esolLa veritat és que el temps passa molt de pressa i, de tant en tant, aprofito per a fer una pausa: fer una mirada al passat, rellegir diaris personals antics, correus i fotografies; i a repensar o visualitzar el que ha de venir.  I torna la pregunta : aprofitem prou el temps?

ellunaPodries comptar quants professors i professores has tingut durant la teva vida? I d’aquests, quants t’han marcat realment, quants t’han transmès actituds vitals?

eclipEl següent vídeo és l’última conferència de Randy Pausch, que va fer sabent que havia de morir. Parla de relacions socials, creixement personal, educació, tecnologia… a través dels seus somnis vitals. No és que estigui d’acord amb tot el que diu, però és interessant el missatge que val més lluitar que queixar-se, que podem fer feliç el nostre entorn i transmetre les ganes d’aprendre. D’aquí surt la idea (de l’editorial) de crear una xarxa optimista.

Advertisements

One Comment

 1. Hola, Jordi,

  N’he tingut tres de professors que m’han marcat realment bo i transmetent-me actituds vitals.

  I els anomeno sovint tant a les classes presencials, virtuals com converses de l’assessorament a l’Educació Infantil, l’Educació Primària i l’Educació Secundària Obligatòria

  Quasi a uns 50 estudiants de Magisteri els demano que ens deixin aquí un missatge; començaran a partir del dia 24 de febrer.

  Més avant els ho sol•licitaré als estudiants de l’Educació Social, Pedagogia i Psicopedagogia.

  Seguim. Salutacions.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s